Projektityöt

Kaipaatteko organisaationne mainontaan ja kotisivuille päivitettyjä kuvia? Haluatteko organisaationne järjestämistä tapahtumista kuvia tai tapahtumia varten mainoskuvia? Tai tarvitseeko organisaationne henkilöstöstä päivitetyt valokuvat?

Siinä tapauksessa Teidän kannattaa ottaa yhteyttä minuun! Kuvaan valokuvat asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Ennen kuvauksia pidetään asiakkaan kanssa suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi asiakkaan toiveita, yrityksen toimintaa, jota halutaan kuvittaa, tuotteen toimintaa ja kuvaajan ideoita. Ideoita voi myös esittää kuvausten aikana, koska monet ideat kypsyvät ajan kuluessa.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa yrityksenne kuvaustarpeestanne ja rakennetaan teidän tarpeeseene sopiva kuvauspaketti: juuso.jonninen@hovikuvaajajj.fi

Kuvat ovat yleensä valmiita toimitettavaksi sähköisesti asiakkaalle noin 1-1,5 viikon päästä viimeisistä kuvauksista. Lähettämieni valokuvien lataamismäärää en rajoita. Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

 

Tapahtumien dokumentaarinen kuvaus

Kaipaatteko juhlistanne tai järjestämistänne tapahtumista onnistuneita ja laadukkaita valokuvia, joissa korostuu ratkaisevien hetkien taltioiminen? Ammattilaislaatuiset valokuvat elävistä tapahtumista jäävät hyvin elämään muistoihin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan kuvaukset.

Ensimmäinen kuvaustunnin hinta on 175€. Seuraavien kuvaustuntien hinta on 85 € / tunti.

 Pidempi kestoisien tapahtumasarjojen dokumentaarisesta kuvaamisesta voidaan sopia erikseen.

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

Valmistujais- ja rippijuhlat

Valmistujais- ja rippikuvaus 145 € / tunti

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat yleensä valmiita asiakkaalle lähetettäväksi noin 1-1,5 viikon sisällä valokuvauksesta.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Valmistuminen ylioppilaaksi tai ammattiin sekä ripille pääsy ovat nuoren elämässä isoja elämän vaiheita kohti aikuisuutta ja tulevaa. On siis aihetta juhlaan ja iloon! Jotta näitä muistoja olisi mukava muistella myös vuosien päästä, kannattaa ottaa ammattilainen kuvaamaan näitä elämän suuria askeleita.

Valmistujais- tai rippikuvat voidaan kuvata joko eri päivänä kuin varsinainen juhla tai samana päivänä juhlan kanssa. Kuvaan lähtökohtaisesti miljöössä (sisällä tai ulkona) asiakkaan kanssa suunnitellussa paikassa. Miljöökuvaamisessa saa luonnon tai arkkitehtuurin tarjoamaa taustaa tuomaan vaihtelua normaaliin studiokuvaukseen. Miljöökuvauksessa voidaan myös mennä nuorelle tärkeään paikkaan – kuten harrastuspaikkaan – kuvaamaan. Jos kuviin halutaan ottaa mukaan perheen jäseniä tai harrastusta koskevia tavaroita, se onnistuu kyllä.

Kuvauksia ennen pidetään suunnittelupalaveri, jossa ideoidaan kuvauksia varten suunnitelmat. Kuvaukseen on varattu aikaa tunti.

Dokumentaarisen juhlakuvauksen ensimmäinen kuvaustunti on 175 €. Seuraavat tunnit ovat 85 € / tunti.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Dokumentaarisessa juhlakuvauksessa kuvaan päivän juhlan tunnelmaa ja tapahtumia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvaamista pystyn suorittamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti niin koululla lakkiaisissa, kirkossa konfirmaatiossa, kuin juhlapaikalla.

Kuvat ovat valmiita toimitettaviksi asiakkaalle noin 1-1,5 viikon päästä kuvauksista. Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

Hääkuvaus

Häät ovat ilon ja onnen juhlaa. Häähumussa hääparilta voi mennä monet asiat päivän ajalta ohi tajunnan, joita on hyvä katsella jälkeenpäin valokuvista.

Hääpotrettikuvaus miljöössä

Hinta 145 €

Noin tunnin (1 h) kuvauksissa kuvaan hääparista potrettikuvaut miljöössä. Perinteisten hääkuvien lisäksi voidaan kuvata kuvia, joissa parin persoona tulee esille. Kuvauspaikka voi olla esimerkiksi parille tärkeässä paikassa. Kuvauksia ennen pidetään suunnittelupalaveri, jossa suunnitellaan kuvauspaikka, -ajankohta ja millaista kuvaa hääparilla on toiveissa.

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat valmiita asiakkeelle lähetettäväksi noin 1-1,5 viikon sisällä valokuvauksesta.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

 

Dokumentaarinen hääkuvaus

Ensimmäinen kuvaustunti 175 €. Seuraavat kuvaustunnit ovat 85 € / tunti.

Ennen kuvauksia järjestetään hääparin kanssa suunnittelupalaveri, jossa käydään alustavasti häiden rakenne läpi ja ideoidaan, millaista kuvausta halutaan toteuttaa päivän aikana.

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa nimensä mukaan kuvaan juhlan tunnelmaa ja tapahtumia. Kuvaamisen aloitan asiakkaan kanssa sovitusti. Dokumentaariseen kuvaamiseen voi sisältyä asiakkaan toiveiden mukaisesti vihkitilaisuuden, juhlan kuvaamista kuin myös juhlan valmistelua jopa aikaisempina päivinä.

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat yleensä valmiita asiakkaalle lähetettäväksi noin 1-1,5 viikon sisällä kuvauksesta.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

 

Muotokuvaus

Hinta 145 €.

Kaipaatko päivitettyjä ja ammattilaisen kuvaamia kuvia itsestäsi? Tuodaan persoonasi esille kuvissa.

Henkilökuvaus räätälöidään asiakkaan kanssa suunnittelupalaverissa. Kuvaukseen on varattu aikaa 1-1,5 tuntia. Ryhmäkuvaukseen lukeutuu myös ryhmän jäsenten erikseen kuvaus.

Kuvat toimitan asiakkaalle sähköisesti noin 1-1,5 viikon kuluessa kuvauksista.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

 

Lapsikuvaus

(ikävuodet 0-12)

Hinta 100 €.

Lapsen kasvaminen ja kehittyminen ovat etenkin vanhemmille ja isovanhemmille tärkeää, joten perheen jälkikasvusta on hyvä kerätä vuosien varrella kuvia muistoksi esimerkiksi vuosipäivinä jne.

Ennen kuvauksia pidetään suunnittelupalaveri, jossa suunnitellaan kuvaushetkeä, -paikkaa, ideoita mitä halutaan kuviin mukaan. Yleensä kuvauspaikka kannattaa olla lapselle tuttu ja turvallinen ympäristö, koska lapsi on silloin helpoiten oma itsensä.

Kuvaamiseen kannattaa varata aikaa noin 30-45 min.

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat valmiita asiakkeelle lähetettäväksi noin 1-1,5 viikon sisällä valokuvauksesta.

Kaste- tai nimeämisjuhla.

Ensimmäinen kuvaustunti on 175 €. Seuraavat kuvaustunnit ovat 85 € / tunti.

Kaste- ja nimeämisjuhlat ovat lapsen elämän ensimmäisiä juhlia, jossa lähisuku on koolla. Hyviä kuvia on vuosien päästä mukava selata ja muistella menneitä aikoja.

Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat valmiita lähetettäväksi asiakkaalle noin 1-1,5 viikon sisällä kuvauksesta.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

Hautajaiskuvaus

Hautajaiset sisältävät isoja ja voimakkaita tunteita. Taitava kuvaaja osaa kuvata hautajaiset rauhallisesti ja kunnioittavasti, isompaa numeroa tekemättä itsestään. Hautajaiskuvissa pyrin välittämään vallitsevaa tunnetta – niin surun, kaipuun ja muistotilaisuudessa myös onnellisten muistojen herättämää positiivisuutta.

Hautajaisten kuvaamiseen kuuluu vainajan siunaaminen, omaisten ja läheisten arkulla käyminen, sekä tarvittaessa hautaan laskeminen. Erikseen sovittuna kuvaan myös muistotilaisuuden. Ennen kuvaamista pidetään omaisten kanssa suunnittelupalaveri, jossa omaiset voivat tuoda esille toiveitaan kuvaamiseen. Monesti otan kuvasarjaan mukaan myös vainajan kuolinilmoituksesta kuvan, joten se kannattaa säästää.

Kuvaus siunaustilaisuudessa hinta 175 €.

Kuvaus haudalla tai uurnan laskupaikalla hinta 65 €.

Kuvaus muistotilaisuudessa hinta 85 € / tunti.

 

 Hintaan sisältyy kuvienkäsittely sekä valokuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Sähköisten valokuvien valintamäärää en rajoita. Valokuvat ovat valmiita asiakkaalle lähetettäväksi noin 1-1,5 viikon sisällä kuvauksesta.

Työmatkoista laskutan 17,5 € / tunti.

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

Muut kuvauspalvelut

Jos olemassa olevista kuvauspalveluistani ei löytynyt tarpeeseenne sopivaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja voidaan tuumia mahdollista kuvausta. Sähköpostilla tai Facebookin kautta lähetetyssä viestissä kannattaa kertoa mahdollisimman yksityiskohtaisesti, millaisesta kuvaustarpeesta olisi kyse (milloin, missä, miten kauan, millaista kuvaukselle olisi tarve). Näiden tietojen perusteella osaan esittää alustavan hinta-arvioni kuvauksen suorittamiseen.

Valokuvien toimittaminen muistitikulla: 25 € / muistitikku.